5
5,0 rating
5 z 5 ocen (średnia z 123 opinii)
Celująca99%
Bardzo dobra1%
Dobra0%
Dopuszczająca0%
Zła0%

 

5,0 rating
29 czerwca 2020

Szeroka gama kosmetyków naturalnych. Świetna obsługa klienta zarówno telefoniczna jak i mailowa. Przesyłka zagraniczna dotarła prawie w nienaruszonym stanie. Przepiękne gratisy do zamówienia. 10/10. Polecam!

Aleksandra

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
23 czerwca 2020

Świetny sklep i bardzo dobre kosmetyki

Żaneta

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
18 czerwca 2020

W końcu trafiłam na sklep,w którym są produkty, których potrzebuję, w jednym miejscu. Błyskawiczna dostawa i gratis w postaci bardzo dobrego kremu do rąk ( notabene,kremów do rąk mogę mieć każdą ilość 😉). Generalnie polecam

Agnieszka

Odpowiedź od Skarbów Rosji

serdecznie dziękujemy i oczywiście zapraszamy ponownie : ))

5,0 rating
16 czerwca 2020

Świetne produkty, jestem świeżutką klientką a już pełno produktów mam, bo są GENIALNE!!!
Teraz to już zamawiam dla całej rodziny 😁
Obsługa suuuuuper, dostawa w chwilę
Strzeliłam pomyłkę w zamuwienia, mogłam być stratna, ale firma tak zrobiła że i straty nie ma i gratisy są 👏👏👏👏👏
Polecam

Anna

Odpowiedź od Skarbów Rosji

serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie : ))

5,0 rating
30 maja 2020

Towar bardzo dobrej jakości, super szybka dostawa (z dnia na dzień), bardzo miła obsługa, pozdrawiam i polecam.

Bogumił

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
28 maja 2020

Towar zgodny z opisem. Błyskawiczna dostawa – wtorek opłacone, w czartek już w paczkomacie. Polecam.

Jerzy

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Dziękujemy i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
28 maja 2020

Przesyłka dotarła do mnie w mniej niż 24h 🙂 wszystko przebiegło bardzo sprawnie, paczuszka elegancko zapakowana. Po prostu solidny sprzedawca więc na pewno wrócę. Bardzo polecam!

Kasia

Odpowiedź od Skarbów Rosji

dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
26 maja 2020

Bardzo szybka realizacja! Wszystko pięknie zapakowane. Gratisy jak najbardziej trafione 🙂 Bardzo dziękuję i polecam. Na pewno do Was wrócę.

Agnieszka

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Dziękujemy bardzo i oczywiście zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
22 maja 2020

Bardzo szybka przesyłka, produkty zamawiam dla calej rodziny. Kosmetyki, które nigdy ani przez moment nie wywoływały żadnej alergicznej reakcji. Używam płynu do mycia naczyń i kosmetyków pielęgnacyjnych, mam wrażenie, że nareszcie naprawdę dbam o siebie.

Irena

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
21 maja 2020

Super kosmetyki ,bardzo solidny sprzedawca.Polecam!!!

Justyna

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
12 maja 2020

Bardzo dziękuję. Kolejny raz: szybko, sprawnie. Bezpiecznie zapakowane. Dziękuję za prezenty niespodzianki, są super, bardzo trafione, choć mnie nie znacie 😉

Hania

Odpowiedź od Skarbów Rosji

bardzo się staramy … : )
pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
11 maja 2020

Wspaniałe kosmetyki włosy i skóra rewelacja, Sprzedawca na najwyższym poziomie. Dziękuję i polecam Wszystkim!!!

Dorota

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
10 maja 2020

Moja skóra i włosy bardzo polubiły rosyjskie kosmetyki od kremów i balsamów począwszy, na szamponach, odżywkach i farbach do włosów skończywszy. Sklep jest bardzo przyjazny klientom i solidny. Polecam.

Katarzyna

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
9 maja 2020

Jestem mile zaskoczona. Szybka dostawa, kosmetyki dobrej jakości w atrakcyjnej cenie, no i dodatkowe gratisy na które nie liczyłam. Wiem, że będę częściej odwiedzała ten sklep. Zwłaszcza, że mam już kilka upatrzonych produktów ?

Marzena

Odpowiedź od Skarbów Rosji

bardzo dziękujemy i oczywiście zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
8 maja 2020

Świetny sklep, błyskawiczna przesyłka i miłe gratisy do zamówienia-dziekuję.Na pewno będę tu robić zakupy. Polecam serdecznie.

Justyna

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
6 maja 2020

Jestem mega zadowolony. Szybko, sprawnie, a wschodnie produkty o niebo lepsze i zdrowsze od zachodnich. Cena ok. POLECAM

Darek

Odpowiedź od Skarbów Rosji

serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
6 maja 2020

Expresowa dostawa. Towar zgodny z opisem i bardzo dobrej jakości. Napewno będę stałym klientem

Damian

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
1 maja 2020

Wszystko na najwyższym poziomie.Dziękuję

Ludwika
5,0 rating
29 kwietnia 2020

Towar super ! Bardzo szybka dostawa. polecam !!!

Bogdan

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
29 kwietnia 2020

Jestem pod wrażeniem! Ceny,jakość towaru i usługi, dostawa, gratisy, wszystko to zasługuje na najwyższą ocenę!
Na pewno wrócę.
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję!

Szymon

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Dziękujemy bardzo i pozdrawiamy : )

5,0 rating
28 kwietnia 2020

Super produkty ,przesylka szybka i bardzo dobrze zabezpieczona i mile zaskoczenie z prezentu do zakupionych produktow ,dziekuje bardzo i polecam ten sklep ?

Irena

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Dziekujemy bardzo i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
23 kwietnia 2020

Super produkty, fajne ceny, szybka wysyłka. Tak trzymać 🙂

Sara
5,0 rating
20 kwietnia 2020

Bardzo polecam! szybka realizacja i dostawa:) produkty w dobrych cenach, dobrze zapakowane. Naprawdę jestem zadowolona z zakupów:)

Magda
5,0 rating
19 kwietnia 2020

Paczka nadeszła szybko, produkty super, plus dorzucone prezenty nic tylko chwalić ?

Asia
5,0 rating
17 kwietnia 2020

Szybka dostawa, wspaniałe produkty za niewielką kwotę, dodatkowo gratisy, polecam i zachęcam do kupna

Barbara
5,0 rating
17 kwietnia 2020

Przez brak produktu w sklepie zaproponowano mi dobrą alternatywę, a to małe zamieszanie wynagrodzono mi dodatkowym produktem i jeszcze dostałam bardzo fajną maseczkę+serum w gratisie! Zapakowane dobrze, przyszło szybko, obsługa klienta bardzo miła, czego chcieć więcej 🙂 Na pewno wrócę, polecam 🙂

Karolina
5,0 rating
17 kwietnia 2020

Zamówienie solidnie zabezpieczone na czas podróży.Towar zgodny z zamowieniem.Do£ączony paragon.Szybka realizacja- mimo okresu przedświątecznego – towar dotar£ przed Wielkanocą.Dodatkowo obiecane w reklamie niebanalne 2 gratisy.Polecam ten sklep!

Tomulek z Poznania
5,0 rating
16 kwietnia 2020

Zamówione kosmetyki dostałam bardzo szybko, spakowane bardzo dokładnie szczelnie, wszystko owinięte w folię, dziękuję za miły gratis w postaci kremu do rąk, będę testować produkty, na pewno powrócę do Was niebawem.

Ala
5,0 rating
9 kwietnia 2020

Sklep i towar na piątkę z plusem.

Ludwika

Odpowiedź od Skarbów Rosji

serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
8 kwietnia 2020

Kosmetyki do włosów- REWELACJA!
Faktycznie wzmacniają, odżywiają i przede wszystkim pobudzają ich wzrost!
Co najciekawsze są to stosunkowo tanie preparaty, a jakże skuteczne.
Z całego serca gorąco polecam
.

Kasia

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
8 kwietnia 2020

Dziękuję bardzo za przesyłkę i prezent wszystko ok szybką dostawa. Teraz tylko testować

Maria

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Doskonale – dziękujemy i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
30 marca 2020

szybko sprawnie docelowo.
Kosmetyki znam od dawna ..uwielbiam je.

arleta

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
30 marca 2020

Produkty znakomite ? obłędne zapachy mydła antybakteryjnego i żelu.
Polecam sklep

Magda

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Dziekujemy serdecznie i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
27 marca 2020

Właśnie dziś pobrałam przesyłkę super. Kosmetyki jeszcze nie wypróbowane. Jest ok. Pozdrawiam

Bożena

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Dziękujemy i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
26 marca 2020

dziękuję za szybką, sprawną obsługę, wszystkie zamówione produkty świetnie zapakowane

Basia

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie

5,0 rating
26 marca 2020

Przesyłka bardzo szybka. Obsługa sklepu na najwyższym poziomie.Towar bardzo dobrej jakości

Ludwika

Odpowiedź od Skarbów Rosji

bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
22 marca 2020

Bardzo szybka realizacja zamówienia, Przesylka zapakowana bardzo starannie. Skladalam zamówienie na towar już czwarty raz i zawsze wszystko na “szostke z plusem”. Dziekuje za rzetelność i polecam ta firme kupującym.

- Maria

Odpowiedź od Skarbów Rosji

serdecznie dziękujemy : ))

5,0 rating
19 marca 2020

Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobre produkty w niskich cenach. przesyłka starannie zapakowana i fajne gratisy.Zamawiam już drugi raz bo jestem bardzo zadowolona- firma bardzo rzetelna i polecam ją wielu moim znajomym.

Halina

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy : )

5,0 rating
3 marca 2020

Bardzo dobre produkty. Kupowałam u nas w sklepie ale teraz kupię u państwa. Dużo jest produktów które oferuje firma TianDe ale o wiele niższe ceny

Lucija

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
15 lutego 2020

Dziękuję bardzo za extra szybką realizację zamówienia (1,5 dnia) Dodatkowo dostałam bardzo miły prezent -niespodziankę – antycellulitowa maska do ciała, super 🙂
Produkty bardzo starannie zapakowane, tak jak poprzednim razem. Będę stałą klientką i polecam Was gdzie tylko mogę 😉
Pozdrawiam

Hanna

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie : ))

5,0 rating
14 lutego 2020

Przesyłka błyskawiczna! Wszystkie produkty ciasno i bezpiecznie upakowane. Bardzo polecam tę rzetelną firmę 🙂

Daria

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy za Pani słowa. Pozdrawiamy ciepło i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
5 lutego 2020

Przesyłka błyskawiczna, zamówione produkty bardzo dobrze zapakowane a kosmetyki także w porządku. POLECAM sklep i produkty.

Ela

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
1 lutego 2020

Super. Przesylka blyskawiczna, bardzo dobrze zapakowane produkty, kosmetyki tez super, uzywam juz od jakiegos czasu, no i dostalam gratis, bardzo dziekuje 😉 Na pewno wroce 😉

Aneta

Odpowiedź od Skarbów Rosji

dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
29 stycznia 2020

Szybka wysyłka,super produkty,dobrze zapakowane! moje pierwsze zakupy tutaj i nie ostatnie 😉 Polecam!

Iwona

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
27 stycznia 2020

Produkty bardzo dobrej jakości naprawdę na naturalnych składnikach warto zamawiać

małgorzata

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
23 stycznia 2020

Zamówione produkty trafiły do mnie już następnego dnia, jestem pod wrażeniem. Do zamówienia otrzymałam mały prezencik, za co serdecznie dziękuję. Produkty dobrze zabezpieczone do transportu. Nie mogę tylko doszukać się daty ważności na cedrowym odżywczym mydle w płynie do rąk i ciała Agafia 500 ml, ale jestem przekonana , że ma co najmniej datę ważności do czerwca br. Jest to moje pierwsze zamówienie, ale już wiem to teraz, że nie ostatnie. Bardzo dziękuję za sprawną transakcję.

Teresa

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy za Pani opinię i zapraszamy ponownie : ))

5,0 rating
21 stycznia 2020

Bardzo szybka wysyłka, świetne produkty szkoda tylko że nie wszystko było dostępne ale będę zaglądać częściej. Polecam

Anna

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Dziękujemy bardzo za Pani opinię. Niestety niepełna dostępność produktów jest spowodowana brakami u Producentów. Sami dokładamy wszelkich starań, aby produkty były w pełnej ofercie, ale nie wszystko od nas zależy. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
14 stycznia 2020

Zamówienie złożyłam w sobotę, w niedzielę ostałam informację, że już jest skompletowane i przygotowane do wysyłki a w dniu dzisiejszym odebrałam z paczkomatu. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła szybkość realizacji. Produkty zapakowane starannie i zgodnie z zamówieniem. Zamówienie to było moim pierwszym ale zapewne nie ostatnim. Pozdrawiam

Aga

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy za Pani opinię i bardzo miłe słowa : ))

5,0 rating
7 stycznia 2020

To moje pierwsze zamówienie i na pewno nie ostanie:-) Świetne produkty, szybka dostawa oraz super gratisy:-)
Polecam serdecznie

Gosia

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
27 grudnia 2019

Dostawa ekspresowa, choć był to okres przedświąteczny. Świetna obsługa, kosmetyki dobrze zapakowane, wszystko zgodne z opisem. Chętnie powtórzę zakupy w tym sklepie 🙂

Ewelina

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
21 grudnia 2019

Moja skóra bardzo lubi rosyjskie kosmetyki. Włosy przestały się wreszcie puszyć i w loki skręcać, a skóra na twarzy zdecydowanie mniej marszczyć. To mój drugi zakup, ale to tylko dlatego, że kremy są bardzo wydajne, a poza tym kilka kosmetyków przywiozłam sobie z Rosji. Jestem bardzo zadowolona i do następnego następnego zakupu 🙂

Katarzyna

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy : )

5,0 rating
18 grudnia 2019

W poniedzialek zlozylam zamowienie a w srode rano przesylka juz czekala w paczkomacie. A wiadomo, ze okres przedswiateczny!!! Bardzo szybko dotarlo wszystko i super zabezpieczone przed uszkodzeniem. Zakupu dokanalam trzeci raz z kolei i zawsze wszystko zasluguje na najwyzsza ocene.

maria

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy : ) pozdrawiamy i zapraszamy ponownie

5,0 rating
5 grudnia 2019

Przesylka zagraniczna dotarla w szybkim tempie, nienaruszona. Wszystkie produkty pieczolowicie zapakowane i zabezpieczone przed uszkodzeniem. O jakosci produktow jeszcze nie moge nic powiedziec ale zapach jest fantastyczny.

Beata Zawadzka

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy za Pani opinię. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
2 grudnia 2019

Ekspresowa wysyłka,produkty oceniam na podstawie mydła czarnego Agafii- super,kontakt bardzo dobry/pozdrawiam Panią Joannę?, dziękuje za gratisy.

Anna

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie : ))

5,0 rating
29 listopada 2019

Ekspresowa dostawa, kosmetyki bardzo dobrze zapakowane, miłe gratisiki. Teraz niecierpliwe oczekiwania jak to wszystko zadziała, na razie wszystko pięknie pachnie – o efektach poinformuję za jakiś czas ale jestem pełna nadziei ,że kosmetyki się sprawdzą pod względem działania na skórę.

Agnieszka Ożóg

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy za Pani opinię : ) Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.

5,0 rating
22 listopada 2019

super produkty ,szybka dostawa, towar zgodny z opisem polecam a do tego mily upominek dziekuje

Irena Iwanicka

Odpowiedź od Skarbów Rosji

dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
13 listopada 2019

Pierwsze zamówienie i na pewno nie ostatnie! 🙂 Przesyłka przyszła błyskawicznie. A do tego mały upominek w środku. Wszystkie produkty zgodne z opisem. Rewelacja! Zdecydowanie polecam!

Debora

Odpowiedź od Skarbów Rosji

serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
8 listopada 2019

Moje pierwsze zamówienie dotarło błyskawicznie. Po wypróbowaniu kosmetyku postanowiłam ponowić zamówienie i znowu dostarczone w tempie blyskawicznym. Jakość towaru bardzo dobra, produkty zapakowane wyśmienicie. Za gratisy bardzo dziekuję. Podsumowując wszystko, sklep zasługuje na piąteczkę. Napewno będę jeszcze korzystać z Państwa oferty. Pozdrawiam.

maria leonczyk

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy za Pani słowa i zapraszamy ponownie : )))

5,0 rating
5 listopada 2019

Świetne kosmetyki godne polecenia, super zapakowane, bardzo szybka realizacja zamówienia.

Elżbieta
4,0 rating
27 października 2019

Zgadzam się ze wszyskimi opiniami. Sklep na 5 gwiazdek. Jakość kosmetyków tez dobra. Ceny porównywalne do innych sklepów internetowych.
Brakuje mi rececenzji uzytkownikow przy produktach.
Ostanio dośc intensywnie kupuję w Państwa Sklepie i chetnie podparłabym sie opinią kogoś kto używał danego produktu. Mam na mysli opinie przy danym produkcie. Nie natrafiłam jeszcze na taką ocenę . Na ogól jest “0” Klienci ocenieja sklep i wysyłkę.

Elżbieta

Odpowiedź od Skarbów Rosji

dziękujemy bardzo za Pani sugestię. Niestety klienci niezwykle rzadko pozostawiają opinię przy produktach, ale postaramy się zmienić tę sytaucję. Pozdrawiamy serdecznie

5,0 rating
17 października 2019

Pierwsze zamówienie (takie na próbę) dotarło szybko i bez problemów. Produkty zapakowane tak, że atak nuklearny im niegroźny.
Ceny zachęcają do kolejnych zakupów.
Sympatyczny gratis motywuje także.
Z pewnością napiszę jeszcze raz kiedy już przetestuję produkty. Póki co dziękuję serdecznie i pozdrawiam.
Naturalnie – 5 gwiazdek!! 🙂

Maria

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy za Pani słowa : )
To ogromna motywacja dla nas, ale też zobowiązanie, aby cały czas podnosić jakość naszego serwisu !
pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie

5,0 rating
14 października 2019

Szybka obsługa. Towar opakowany profesjonalnie

wanda
5,0 rating
12 października 2019

Bardzo dobre

Maja Denhoff
5,0 rating
6 października 2019

Szybka dostawa. Towar rewelacja. polecam !

Bogdan
5,0 rating
6 października 2019

Szybka realizacja zamówienia. Towar rewelacja . Dobry kontakt.polecam !

Bogdan
5,0 rating
4 września 2019

Miesiac temu dostalam w prezencie czarne mydlo Agafi i jestem zachwycona.Po tygodniu zlozylam zamowienie i choc zamawiam z niemiec po niecalym tygodniu moglam sie cieszyc maskami, kremami itd.Sprezentowalam co nieco siostrze i dzis znow skladalysmy zamowienie ?Cos mi sie zdaje ze czesciej bedziemy tu zagladac.Jakosc produktow,obslugi,komunikacji po prostu super?

Aleksandra

Odpowiedź od Skarbów Rosji

serdecznie dziekujemy i oczywiście zapraszamy ponownie : )

5,0 rating
27 sierpnia 2019

Profesjonalnie, szybko, konkurencyjne ceny, sprawdzona jakość kosmetyków. Polecam

Agnieszka Zareba
5,0 rating
20 sierpnia 2019

Wtorek. Za oknem świeci słoneczko, a ja przed chwilą usunęłam wacikiem nadmiar maseczki zakupionej u Państwa w sklepie internetowym dzień wcześniej. Maska. Przyjemna w dotyku konsystencja z łatwością pozwala ułożyć się na szyi i twarzy, a delikatna woń kwiatów zabiera wyobraźnie na kocyk, na kwiecistej łące. W drodze powrotnej do rzeczywistości, zgubiłam drobniutkie zmarszczki:) Od pewnego czasu usiłuję zgubić trochę zmarszczek i jest nadzieja, że w końcu mi się uda… Polecam

Katarzyna

Odpowiedź od Skarbów Rosji

Serdecznie dziękujemy za Pani słowa. Sprawiły one, że cały zespół miał szeroki uśmiech na twarzy przez cały dzień. Dziękujemy !

5,0 rating
16 sierpnia 2019

b.szybko sprawnie.miły akcent w postaci miłego prezentu.polecam.

jola
5,0 rating
13 sierpnia 2019

Sprawna i bardzo profesjonalna realizacja zamówienia. Kosmetyki dobrze zabezpieczone na czas transportu.Miłe gratisy. Godny polecenia sklep. Kupiłam ostatnio EoLAB
Marokańskie Złote Mydło do Ciała, po nim skóra jest delikatna i miła w dotyku.
.

brydka
5,0 rating
12 sierpnia 2019

Bardzo dobra

Beata
5,0 rating
1 sierpnia 2019

Wszystko super zapakowane wandaloodpornie dodatkowo zapakowany jeden z kosmetyków wewnątrz – mila niespodzianka w formie gratisu

Tomek
5,0 rating
30 lipca 2019

Transakcja przebiegła bez problemów. Szybka dostawa. Polecam sprzedawcę i bogaty asortyment sklepu.

Henryk
5,0 rating
17 lipca 2019

super kosmetyki , szybka dostawa,dziekuje za gratisy

irena
5,0 rating
2 lipca 2019

Sprawna i bardzo profesjonalna realizacja zamówienia. Kosmetyki świetnie zabezpieczone na czas transportu. Bardzo podoba mi się premiowanie klientów robiących duże zakupy bezpłatną dostawą oraz miłą niespodzianką w postaci gratisów. Z pewnością będę polecać ten sklep.
Gorąco też polecam kosmetyki do ciała i włosów marki Agafii, to moje wielkie odkrycie i radość z korzystania z naturalnych, ziołowych produktów o świetnej jakości i rozsądnej cenie. W mydłach cedrowym i kwiatowym zakochała się cała moja rodzina.

Renata
5,0 rating
1 lipca 2019

Szybka wysyłka wszystko bardzo szczelnie zapakowane dodatkowo dostałam gratisy to miłe ?polecam z całego serducha pierwszy raz zamawialam i na pierwszym się nie skończy?Teraz będę testować kosmetyki wszystkie zachwycają mnie swoim zapachem ?

Sabina
5,0 rating
25 czerwca 2019

Szybka dostawa,zgodna z zamówieniem. Fajne kosmetyki,bardzo przyjemne w użyciu. Polecam ?

Jolanta
5,0 rating
9 czerwca 2019

Uwielbiam otrzymywać Wasze przesyłki!Rozkoszować się aromatem naturalnych kosmetyków.Kosmetyki są bardzo dobrej jakości,w ładnych opakowaniach i co najważniejsze skuteczne.Dzięki szamponom odżywkom i maskom Babci Agafii poprawiłam znacznie kondycję swoich włosów.Dziękuję

Anna
5,0 rating
28 maja 2019

Kosmetyki naturalne, super obsługa i szybka wysyłka polecam

Anita
5,0 rating
28 maja 2019

Kosmetyki bardzo dobrej jakości ,dostawa bez zarzutu ,bardzo dziękuje .
Zostanę stałą klientką

Małgorzata
5,0 rating
14 maja 2019

Polecam zakupy, szybkość realizacji zamówienia miło zaskakuje 😉

Andrzej
5,0 rating
28 kwietnia 2019

Naprawdę działają szybko i sprawnie, wróciłam tu poraz drugi.Zamówiłam olej rokitnikowego i odkryłam jego dodatkową zaletę, a mianowicie ma “moc” wybielania zębów!!!! Jestem totalnie zachwycona. Dam znać czy zadziała też na mój chory żołądek. Pozdrawiam!???

Zosia
5,0 rating
27 kwietnia 2019

Bardzo dobra obsługa , produkty pierwsza klasa , gorąco polecam

Katarzyna
5,0 rating
26 kwietnia 2019

Obsługa na najwyższym poziomie i bardzo dobre jakościowo produkty. Polecam

Monika
5,0 rating
17 kwietnia 2019

Polecam wszystkim. Pełen profesjonalizm i super jakość produktów. Na pewno tutaj wrócę.
Dziękuję za miły prezent 🙂

Anna W
5,0 rating
25 marca 2019

bardzo dobre produkty , przesyłka ok , polecam

Ewa
5,0 rating
22 marca 2019

Wysyłka błyskawiczna!!! jakość bardzo wysoka! jestem bardzo mile zaskoczona i zadowolona! polecam

Julia
5,0 rating
28 lutego 2019

błyskawiczna wysyłka,kosmetyki jakość premium, super dziękuję

Ania Lesniak
5,0 rating
10 lutego 2019

Podzielam wszystkie pozytywne opinie. Też jestem bardzo zadowolona z zakupów. Nie jest to ani pierwszy ani na pewno ostatni. Ekspresowa wysyłka i zawsze mały prezent.

Małgorzata Filip
5,0 rating
9 lutego 2019

Super szybka przesyłka

Marzena
5,0 rating
23 stycznia 2019

Jakby była jeszcze jedna gwiazda to chętnie daję 6 ?. Szybka obsługa, wszystko ładnie zapakowane . Na prawdę profesjonalne podejście. Ja na pewno będę korzysta z tego sklepu. A dwa produkty super

OLKA
5,0 rating
21 stycznia 2019

Zakupy to czysta przyjemność, super sklep, rewelacyjne produkty (produkty, które zakupiłam na wypadanie włosów zaczynają przynosić efekty, dwa tygodnie stosowania).
Jestem bardzo zadowolona, wszystkim polecam.

Mariola
5,0 rating
20 stycznia 2019

Kontakt z Klientem na ocenę celującą. Brakowało jednego z szamponów i jak sie okazało dostawa nie dotarła. Przemiła Pani przekazała że otrzymam zwrot i za zwłokę sklep dołoży coś od siebie. Tak też się stało ?Aż chce się składać już kolejne zamówienia ? dziękuję ?

Magda
5,0 rating
16 stycznia 2019

Bardzo szybka wysyłka!
Miła obsługa, gdy brakowało produktu uprzejma Pani zadzwoniła i poinformowała co można innego zamienić itp. Kosmetyki pięknie zapakowane,wszystko zgodnie z zamówieniem pozostało tylko korzystać z dobroci;)
Dziękuję na pewno nie.jest to ostatnie zamówienie u państwa ?
Dziękuję za miły dodatkowy upominek!

Justyna Błądzińska
5,0 rating
16 stycznia 2019

Szybka dostawa, kosmetyki zgodne z opisem 🙂
Dołączony mały prezent 😀
Polecam 🙂

Katarzyna
5,0 rating
11 stycznia 2019

Bardzo polecam, zamówienie szybko zrealizowane, dobry kontakt ze Sprzedawcą, do przesyłki dołączony przemiły bonus, który to gest od razu wywołał u mnie uśmiech. 🙂 Na pewno nie były to ostatnie zakupy! 🙂

Magda
5,0 rating
11 stycznia 2019

Produkt zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka. Do tego jestem pod dużym wrażeniem jakości pakowania paczki. Zdecydowanie jedna z najlepiej zapakowanych paczek jakie kiedykolwiek odebrałam. Cena wysyłki również przystępna.

Justyna
5,0 rating
8 stycznia 2019

Jestem bardzo zadowolona, bardzo miła obsługa , szybka wysyłka i miła niespodzianka dołączona do przesyłki:. Jestem bardzo zadowolona z oferowanych przez Was produktów. Po raz drugi dokonuję zakupów i na pewno nie ostatni,Powodzenia 😉

Bożena
5,0 rating
4 stycznia 2019

Szybka wysyłka, dobrze towar zabezpieczony i miła niespodzianka w gratisie dołączona do przesyłki:) Polecam!

Karolina
5,0 rating
4 stycznia 2019

Już po raz drugi używam kosmetyków z tej serii, jestem zadowolona z efektów ich działania. Kosmetyki rosyjskie, syberyjskie podbiły moje serce, gdyż są bogactwem substancji pochodzenia roślinnego i mineralnego, a poza tym mają niską cenę, trudno się więc dziwić, że zyskują coraz większą popularność. Mam tylko nadzieję, że ich ceny nie wzrosną wraz z ich popularnością. 😉

Bożena
5,0 rating
29 grudnia 2018

Zamówienie to czysta przyjemność ,a dostawa to ekspresowa sprawa. : )

Iza
5,0 rating
27 grudnia 2018

Kosmetyki są bardzo dobre i jestem zadowolona. To na pewno nie moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Ceny bardzo przystępne. Polecam 🙂

Justyna
5,0 rating
21 grudnia 2018

Jestem bardzo zadowolona, szybka i fachowa obsługa, świetne kosmetyki.

IG
5,0 rating
16 grudnia 2018

Bardzo profesjonalny sklep, szybka dostawa zamówienia. Szczerze polecam 🙂

Bożena
5,0 rating
16 grudnia 2018

Kolejne zakupy w Państwa sklepie i na pewno nie ostatnie. Świetne kosmetyki, szybka dostawa, przystępne ceny.

Mariola
5,0 rating
2 grudnia 2018

super sklep – super produkty z pewnością tu wrócę POLECAM

Alicja
5,0 rating
30 listopada 2018

Jestem bardzo zadowolona z Państwa usług – szybko, sprawnie, bez komplikacji. Jeszcze bardziej zadowolona jestem z oferowanych przez Państwa produktów – ładnie opakowane, przyjemne w użyciu, a przede wszystkim z naturalnych składników i w rozsądnej cenie. Szczególnie zadowolona jestem z kosmetyków do pielęgnacji włosów i ciała. Już po raz kolejny dokonuję zakupów oferowanych przez Państwa produktów i na pewno nie ostatni 🙂

Ewelina
5,0 rating
29 listopada 2018

Jestem zachwycona ofertą sklepu, produktami i super miłą obsługą. Zawsze można liczyć na pomoc. Będę stałą klientką!

Justyna
5,0 rating
29 listopada 2018

super kontakt sprzedającego. Szybka wysyłka. Polecam gorąco!!!! To moja pierwsza wizyta ale już wiem że nie ostatnia!!!

Malgorzata
5,0 rating
24 listopada 2018

Bardzo miła obsługa, szybka realizacja zamówienia. Kosmetyki bardzo dobrej jakości. Ogólnie jestem bardzo zadowolona. Polecam

Angelika
5,0 rating
21 września 2018

Stosowałam wiele kosmetyków do włosów.dopiero po zastosowaniu tych z agafi zauważyłam efekty! Jestem bardzo zadowolona i polecam innym.ja na pewno będę korzystała z tych produktów.atrakcyjna cena i są efekty!!!dziekuje za szybka dostawę i upominek.

Aneta
5,0 rating
21 września 2018

Super, towar przyszedł szybko, zgodny z opisem. Dziękuję za gratisy.

Ewelina
5,0 rating
19 września 2018

Szybka, sprawna obsługa. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Produkty dobrze zapakowana. Na pewno będę jeszcze tutaj kupować. Polecam.

Mariola
5,0 rating
13 września 2018

Bardzo szybka wysyła. Miła współpraca, fantastyczna obsługa. swietna jakość produktów.
Prosze jedynie o nieopakowywanie produktów taką ilośćią folii. Im więcej naturalności tym lepiej!!!
Dziękuję za prezencik

Małgorzata
5,0 rating
13 września 2018

Szybka transakcja i jeszcze prezencik Dziękuję

ewa
5,0 rating
21 sierpnia 2018

Dziękuję. Błyskawiczna transakcja. Super.

Marta
5,0 rating
8 sierpnia 2018

Polecam produkty oraz obsługę sklepu w 100% !

Agnieszka
5,0 rating
7 sierpnia 2018

Dobre produkty.Zaskakująco szybka dostawa

Grażyna
5,0 rating
30 lipca 2018

Bardzo dobre produkty, szybka dostawa.

Bożena
5,0 rating
24 lipca 2018

Ok. Super produkty godne polecenia. Napewno będę często zamawiałam produkty.

Iwona
5,0 rating
23 lipca 2018

nie mam zastrzezeń:)))

Kasia
5,0 rating
19 lipca 2018

Polecam. Towar bardzo dobrej jakości. Błyskawiczna dostawa.

Aleksandra
5,0 rating
10 lipca 2018

Sklep na wysokim poziomie, rzeczy zapakowane z dbałością, wysyłka i rozwiązywanie problemów błyskawicznie szybkie. Wrócę jeszcze nie jeden raz i z czystym sumieniem mogę polecić każdemu !

Beata
5,0 rating
1 maja 2018

Jeszcze nigdy nie byłem tak mile zaskoczony szybkością wysyłki oraz jakością kosmetyków, pięknie zapakowane oraz zabezpieczone 🙂 Dziękuje i polecam !

Sebastian
0